WARME PLEK AANMELDEN

Naast de door de gemeente aangewezen warme ontmoetingsplekken, zijn er nog veel meer plaatsen in Dordrecht waar mensen warm ontvangen worden. Graag brengen we deze plekken in beeld, om op die manier bewoners te helpen de warmte op te zoeken deze winter. Wil je ook graag een plekje op de kaart, meld je warme plek dan hier aan.

Voor vermelding op de kaart hanteren we een beperkt aantal voorwaarden. Vermelding op de kaart is gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Tegelijkertijd kunnen er ook geen rechten aan ontleend worden. We bieden deze service graag aan om mensen te helpen de weg te vinden naar jullie ontmoetingsplek.

We nemen alleen plaatsen op die:

  • Voor iedereen gratis en zonder verplichtingen toegankelijk zijn (je hoeft bijvoorbeeld niet deel te nemen aan een activiteit);
  • Geen winstoogmerk hebben (geen verplichte consumptie, je mag je eigen eten en drinken meenemen);
  • Gerund worden door een erkende organisatie/stichting/vereniging (we nemen geen privé-adressen op)
  • Minimaal één dagdeel per week zijn geopend voor bezoekers.
 
Voldoet jullie ontmoetingsplek aan de voorwaarden? Vul dan onderstaand formulier in om vermeld te worden!

GEGEVENS CONTACTPERSOON

Deze gegevens worden alleen gebruikt door Samen Dordt om te bevestigen dat de informatie op de site is opgenomen en om contact op te nemen als er vragen zijn over de aangeleverde informatie. Deze contactgegevens komen niet op de site warmeontmoetingsplekken.nl

GEGEVENS ONTMOETINGSPLEK

Deze gegevens worden gebruikt voor publicatie van de ontmoetingsplek op de kaart met alle warme plekken.

FOTO'S

Graag tenminste één foto bijvoegen van de ontmoetingsplek eventueel aangevuld met wat sfeerbeelden of foto's van activiteiten. Bij voorkeur zijn de foto's al bijgesneden tot een vierkant formaat (500x500px). Dat kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk op een site als BIRME.net. Er kunnen maximaal 4 foto's in één keer worden bijgevoegd.