NIEUWSBERICHTEN

Training gastvrij zijn door Inzet078

Voor alle vrijwilligers van de warme ontmoetingsplekken organiseert Samen Dordt op dinsdagavond 28 februari a.s. een training over gastvrijheid. Hoe ben je gastvrij en wat is jouw rol als gastheer/gastvrouw?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor alle vrijwilligers van de warme ontmoetingsplekken, maar staat ook open voor andere geïnteresseerden. Als vrijwilliger heb je inmiddels de nodige ervaring met het zijn van gastheer of gastvrouw en ben je misschien al tegen bepaalde zaken aangelopen. Bereik je de effecten die je wilt bereiken bij de bezoekers? Wat vind je nog lastig? Op deze avond is er ruimte om al je vragen te bespreken.

We beginnen met de basis van gastvrijheid. Hoe zie je jezelf als gastheer of gastvrouw? Welke tips kunnen we opdoen uit de horeca? Hoe ben je gastvrij zonder jezelf op te dringen? En we gaan oefenen met praktijksituaties; hoe ga je bijvoorbeeld om met claimgedrag van een bezoeker of wat als je het gevoel hebt dat jij alleen maar aan het praten bent en er geen gesprek ontstaat?

Aanmelden voor de training kan via e.deroij@samendordt.nl

Wat: training gastvrijheid
Wie: door Caroline van der Mijle van Inzet 078
Wanneer: dinsdag 28 februari 19:30 tot 21:30
Waar: Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70

Meer informatie over het hele trainingsaanbod van Samen Dordt vind je op samendordt.nl/trainingsaanbod